وزیر اطلاعات: به نام دفاع از نظام تهمت و افترا نزنیم-راهبرد معاصر
تصویری از دیدار سردار سلیمانی و خانواده اش با رهبر انقلاب + عکس علم الهدی: جریان دیگری را در عرصه مقاومت شکل خواهیم داد پاسخ نبویان، نماینده تهران به اعتراض رسایی: دبیرخانه شورای امنیت، ابلاغ قانون حجاب را به تعویق انداخته است خطیب نمازجمعه تهران: افزایش قیمت دلار و تضعیف ارزش پول ملی خطری جدی است زینب سلیمانی: مسئولان بخشی از وفاداری مردم را با تلاش و پیگیری‌های خود جبران کنند مداح وحدت‌شکن تحت پیگرد قضایی قرار گرفت پزشکیان هفته آینده به جنوب شرق ایران سفر می‌کند تصاویر / مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مصلی تهران زینب سلیمانی: برای حاج قاسم مرز‌های ایران یک حرم مقدس بود؛ همان‌گونه که مرز مسجدالاقصی، زینبیه و کربلا مقدس بود سرلشکر سلامی خطاب به جوانان محور مقاومت: دشمن رو به زوال و در حال فروپاشی است وزیر دفاع: باید به دنبال انجام کار‌های غیرممکن باشیم پزشکیان: مقابل دشمنان می‌ایستیم / با تمام وجود به سپهبد قاسم سلیمانی افتخار می‌کنم اعلام جرم و تشکیل پرونده قضایی برای یک محکوم سابق امنیتی علی لاریجانی: این سکوت حاکمان جدید سوریه برایشان بد خواهد شد لایحه ساماندهی اتباع بیگانه در راه مجلس + جزئیات

وزیر اطلاعات: به نام دفاع از نظام تهمت و افترا نزنیم

وزیر اطلاعات اظهار داشت که اساس نظام اسلامی مبتنی بر شریعت اسلامی است، لذا نباید برای دفاع از نظام به تهمت و افترا و ریختن آبروی دیگران که خلاف شرع است، متوسل شویم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 10
کد خبر: ۲۱۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمود علوی، وزیر اطلاعات شب گذشته و در مراسم شب عاشورای حسینی در حرم امام خمینی (ره) به تشریح ابعاد حرکت امام حسین (ع) پرداخته و گریزی نیز به تحولات امروزی جامعه زد.

 

علوی در این سخنان اظهار داشت که سیاست ما در نظام می بایست مبتنی بر شریعت اسلامی و راه امام حسین (ع) باشد. وی افزود: تهمت و افترا زدن یا بازی با آبروی دیگران حتی به اسم «افشاگری» و فحش دادن، برای دفاع از جمهوری اسلامی خسارت‌بارترین اعمال است. گاهی رفتارهایی می‌بینیم که می‌گوییم چه ربطی به امام حسین(ع) و جمهوری اسلامی دارد؟

 

وزیر اطلاعات با تأکید بر این که دفاع از جمهوری اسلامی باید در چارچوب شرع مقدس اسلام باشد، گفت: در دفاع از نظام فحش به این و آن بدهیم و با نیش زبان آسیب برسانیم مصداق «اخسرین اعمال» است. گاهی بعضی رفتارهایی می‌کنیم که آدم تعجب می‌کند این‌ها چه ربطی به مکتب امام حسین(ع) دارد؟ اینها چه ربطی به نظام دارد؟ چه ربطی به جمهوری اسلامی دارد؟

 

حجت‌الاسلام علوی با بیان این که اگر اسلام در خطر باشد، نمی‌توانیم بی‌تفاوت باشیم، گفت: کسی که نزدیک‌تر به پیامبر(ص) باشد، بار دفاع از اسلام بر دوش او سنگین‌تر است. لذا امام حسین(ع) می‌فرماید همه باید دین خدا را نصرت کنند و من در خط مقدم نصرت دین خدا قرار دارم.

 

وی با تأکید بر این که باید از اسلام دفاع کرد، افزود: امام راحل(ره) زمانی که برای اسلام احساس خطر کردند، سکوت را جایز ندیدند. گاهی خطر متوجه اصل اسلام است و دشمن به دنبال این است که نامی از اسلام نباشد. گاهی خطر به این شکل است که احکام اسلام را تحریف و وارونه می‌کنند. آن وقت اسم اسلام باقی می‌ماند اما در مقام عمل از اسلام چیزی باقی نمی‌ماند.

 

وزیر اطلاعات اظهار داشت: طبق فرمایش امیر‌المؤمنین(ع) در دفاع از نظام با نیش زبان به این و آن آسیب برسانیم هم مصداق دیگری از خسارت‌بارترین اعمال است. همچنین طبق فرمایش پیامبر گرامی اسلام مسلمان، کسی است که مسلمانان دیگر از دست، زبان و اعمالش در امان باشند.

 

وی گفت: برخی اوقات کارهایی انجام می‌دهیم که تعجب می‌کنیم؛ چرا که این اعمال و اقدامات هیچ ربطی با امام حسین(ع) و نظام و جمهوری اسلامی ندارد.

 

وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: راه صحیح راه امام حسین(ع) است ضمن اینکه دفاع از اسلام و جمهوری اسلامی باید در چارچوب شرع باشد.

 

علوی گفت: مقام معظم رهبری مکررا در رهنمودهای خود فرمودند که از کوچک‌ترین حرکت خلاف شرع دفاع نمی‌کنند و آن را نمی‌پذیرند.

 

وی تأکید کرد: اگر با خلاف شرع بخواهیم جمهوری اسلامی را حفظ کنیم، نقض غرض است چون جمهوری اسلامی برای شرع است و نمی‌شود با خلاف شرع آن را حفظ کرد. لذا هر حرکت سیاسی ما باید دین‌پایه و شرع‌پایه باشد؛ وگرنه خدای ناکرده به جای این که در مسیر یک سیاست الهی حرکت کنیم، یک سیاست غیرالهی و دنیایی می‌شود. اگر سیاست ما دنیاپایه شد، ضرر می‌کنیم و خسارت می‌بینیم و به جای این که اسلام را احیا کنیم، به اسلام آسیب می رسانیم.

 

علوی با بیان این که سیاست حسینی(ع) آلوده به معصیت نبود، اظهار کرد: سیاست حسینی(ع) سیاست دین‌پایه و در چارچوب شرع مقدس اسلام است. اگر سیاست ما هم در چارچوب شرع باشد، حسینی و الهی است؛ وگرنه، دنیایی است. لذا قانون اساسی ما پیش‌بینی می‌کند که قانون مصوب مجلس باید در چارچوب اسلام باشد و شورای نگهبان را پیش‌بینی کرده است که اگر قانون مغایرت با شرع مقدس اسلام داشت، شورای نگهبان اعلام کند و در جمهوری اسلامی به صورت قانون در نیاید.

 

وی با تأکید بر این که دین ما باید اساس سیاست ما باشد، افزود: سیاست و دنیای ما باید از دین ما تبعیت کند؛ در غیر این صورت ضرر می‌کنیم. حضرت علی(ع) می فرماید اگر دین را ابزار اهداف دنیایی قرار دهی، هم دین و هم دنیایت آسیب می‌بیند و اگر نظام حکومتی را تابع دین قرار دادی، هم دین و هم دنیا را به دست می‌آوری. بنابر این در پرتو درس‌های عاشورا و قیام سیدالشهدا(ع) باید سیاست ما از دیانت تبعیت کند. بر این پایه، جمهوری اسلامی نیازمند متدینِ سیاستمدار است؛ یعنی اول متدین و بعد دین‌فهم باشد.

 

وزیر اطلاعات گفت: اگر ما در مقام دفاع از نظام و انقلاب از راه معصیت عمل کنیم، نتیجه نمی‌گیریم و مثل مردم کوفه می‌شویم. خیلی از مردم کوفه برای رضای خدا به جنگ امام حسین(ع) آمدند و با ریختن خون امام حسین(ع) سعی می کردند خودشان را به خدا نزدیک کنند. مگر هر چیزی را انسان مورد رضای خدا تشخیص داد، واقعا همان می شود؟! گاهی انسان احساس می‌کند برای رضای خدا می‌تواند گناهی را انجام دهد و حرام خدا، حلال نمی شود. باید دین را اساس قرار دهیم.

 

وی با تأکید بر این که باید چارچوب شرع را رعایت کنیم، ادامه داد: گاهی آدم نمی‌داند دارد مرتکب معصیت می شود و خیال می‌کند دارد کار درستی انجام می‌دهد؛ این خسارت محض است. باید مواظب باشیم به چنین وضعیتی دچار نشویم. تهمت و افترا بزنیم و خیال کنیم از نظام جمهوری اسلامی دفاع می کنیم؛ این مصداق «اخسرین اعمال» است. با آبروی افراد بازی کنیم و خیال کنیم از نظام جمهوری اسلامی دفاع می کنیم؛ این مصداق اخسرین اعمال است؛ گرچه نام افشاگری بر آن بگذاریم. مگر خود افشاگری حرام نیست؟ مگر رسول اکرم(ص) نفرمودند افشای سرّ برادرت خیانت است؟

 

وی در پایان تأکید کرد: اینها درس هایی است که اگر بگیریم، می توانیم از عاشورای اباعبدالله(ع) نتیجه بگیریم؛ والّا یا حسین(ع) گفتن و سینه زدن ثواب دارد اما نتیجه لازم را نخواهیم گرفت.

ارسال نظر
آخرین اخبار